ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aγρίνιο, Μάιος 2016

 

 

Τον Απρίλιο του 2015 ,κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο   Ίδρυμα Αγρινίου δεν δίστασε να επενδύσει στον πολύπαθο χώρο της Υγείας με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών περίθαλψης των χρόνιων νεφροπαθών.

Έπειτα από ένα χρόνο συνεχούς λειτουργίας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι περισσότεροι από εκατό (100) συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στην Μονάδα μας ενώ συνολικά έγιναν πάνω από τρεις χιλιάδες (3.000) αιμοκαθάρσεις.

   Παράλληλα, το νοσηλευτικό προσωπικό κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε περιστατικά που έχριζαν περεταίρω νοσηλείας είτε στο Καρδιολογικό είτε στο Παθολογικό τμήμα και σε πιο βαριά περιστατικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)στα πλαίσια της 24ωρης λειτουργίας της κλινικής.

   Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στεγάζεται στον 1ο όροφο της Κλινικής, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα αιμοκάθαρσης Gambro .

   Διαθέτει το πιο πλήρες σύστημα επεξεργασίας νερού, παρέχοντας με ασφάλεια νερό άριστης ποιότητας. Τα νέας γενιάς μηχανήματα

επιτρέπουν την εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσης με ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η Μονάδα έχει πλήρως αδειοδοτηθεί και έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς .

Δεν υφίσταται καμία οικονομική επιβάρυνση σε ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ για κάθε αιμοκάθαρση στην κλινική αλλά και για οποιοδήποτε νοσηλεία απαιτηθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή άλλο τμήμα. Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν η διενέργεια διαγνωστικών και λοιπών εξετάσεων με ή χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία- διευκρίνιση (τηλ. 2641052084-26841-47721-6974719739), www.ippokrateio.gr

 

Με εκτίμηση

Δια την εταιρεία

ΣΙΑΜΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ Π.Ε.Ι.Κ-Σ.Ι.Κ.Ε