Στην συγκεκριμένη ενότητα η Κλινική μας παραθέτει τις συνεργασίες με έμπειρους Πανελλαδικά ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, οι οποίοι και επισκέπτονται την Κλινική μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συνεργασία με τον Ιατρό Παθολόγο Ογκολόγο κ. Θεοφάνη Φλώρο

Ο κ. Φλώρος, καταγόμενος από το Μεσολόγγι, είναι Στρατιωτικός Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό. Έχει μετεκπαιδευτεί επί τριετία στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, Pennsylvania των ΗΠΑ λαμβάνοντας εξειδίκευση στην ανοσοθεραπευτική του καρκίνου (Cancer Immunotherapeutics) καθώς και στην εξατομικευμένη (personalized) θεραπεία νεοπλασιών. Υπηρετεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και είναι επιστημονικός συνεργάτης μεγάλων Ιδιωτικών θεραπευτηρίων των Αθηνών (ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ).

Παρέχει στους συμπολίτες μας, εδώ και 3 χρόνια,  κατάλληλες ανά περίπτωση ογκολογικές θεραπείες  (χημειοθεραπείες, ανοσοθεραπεία, στοχευτικές  θεραπείες) με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της κλινικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 6974465626 και 2641025383. 

Συνεργασία με τον Ιατρό Παθολόγο Ογκολόγο κ. Παναγιώτη Γκινόπουλο

Ο κύριος Παναγιώτης Β .Γκινόπουλος κατάγεται από την Πάτρα

,ήταν συντονιστής διευθυντής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και συντονιστής διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας.

Έχει μετεκπαιδευτεί επί πενταετία στο Πανεπιστήμιο Ινστιτούτο Mori  στο Milano και στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια Ινστιτούτο Felice Antari.Έχει εκπαιδευτεί στην στρατηγική όλων των μοντέρνων θεραπειών έναντι του καρκίνου αλλά κυρίως στην πρόγνωση, πρόληψη ,πρώιμη διάγνωση.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του θεραπευτηρίου Ολύμπιον Πατρών και από μηνός περίπου είναι διευθυντής του ιατρείου EURO-ONCOLOGY στην πόλη μας .

Παρέχει τις υπηρεσίες του στις εγκαταστάσεις του Ιπποκράτειου Ιδρύματος Αγρινίου αλλά και στο ογκολογικό κέντρο EURO-ONCOLOGY καθημερινά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα

Σταθερό :2641039193

Κινητό :6977559518

Συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ιατρό – Χειρούργο μαστού κ. Δημήτριο Ν. Κορωνάρχη (MD FEBS (BREAST))

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας Ιατρείου Μαστού στην Κλινική σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ιατρό – Χειρούργο Μαστού Δημήτριο Ν. Κορωνάρχη, MD FEBS (BREAST), επιστημονικό συνεργάτη του Iaso General.

Για περισσότερες πληροφορίες/ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο 6944146533

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

Συνεργασία με τον Ιατρό Γενικής Χειρουργικής κ. Απόστολο Αρωνιάδα

Το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ιατρό γενικής χειρουργικής Κο Απόστολο Αρωνιάδα. Ο κος Αρωνιάδας είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και προστίθεται στο δυναμικό του Χειρουργικού Τμήματος της Γενικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου, την διεύθυνση του οποίου έχει αναλάβει ο γενικός χειρούργος κος Λεωνίδας Διονυσόπουλος.

Επίσης ο κος Αρωνιάδας , ως εξειδικευμένος ιατρός μαστού, εκπαιδευθείς στη μονάδα μαστού “Ιπποκράτειο” Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού  εντάσσεται στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ προσφέροντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του.

Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 6942923117