Νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα Αιμοκάθαρσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ανακοινώνει την αντικατάσταση/αναβάθμιση των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα της γερμανικής εταιρείας bbraun.

Ως η μοναδική ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με πλήρη νοσοκομειακή  περίθαλψη, πρωταρχικός στόχος είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς όφελος του κάθε αιμοκαθαρόμενου που θα φιλοξενείται στη Μονάδα μας, συνδυάζοντας το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό με  αξιόπιστες και κυρίως σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης.

Για το λόγο αυτό, έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία μας με την εταιρεία Gambro, ανανεώνουμε τα μηχανήματά της Μονάδας μας με τα νέα, υπερσύγχρονα Dialog + online  της γερμανικής εταιρείας Bbraun.

Τα νέα μηχανήματα χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνταν και στα μηχανήματα Gambro και συγκεκριμένα τα πλέον αξιόπιστα φίλτρα APS (Ιαπωνικής κατασκευής) καθώς και τα Leoceed (Αμερικανικής κατασκευής).

 

Επιπλέον των νέων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για την εξέταση των ασθενών, λειτουργεί  εξωτερικό Νεφρολογικό Ιατρείο από τον Διευθυντή -Νεφρολόγο της Μονάδας μας κ. Φελέσκουρα Αγησίλαο. Ο ιατρός κος Φελέσκουρας, ως  Επιστημονικός Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού,  παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της Νεφρικής Νόσου (οξεία και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, αιματουρία, τοποθέτηση μόνιμου καθετήρα αιμ/σης, παρακολούθηση νεφροπαθών σε περιτοναϊκή κάθαρση).

Κατά τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας στη μονάδα μας (1ος όροφος της κλινικής) στα 15 μηχανήματα αιμοκάθαρσης B-braun  παρέχονται :

  • Συνεχής επίβλεψη καθ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας στη μονάδα τεχνητού Νεφρού από άριστα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο χώρο του Νεφρολογικού τομέα.
  • Ατομικές τηλεοράσεις LED στις θέσεις αιμοκάθαρσης στη μονάδας τεχνητού Νεφρού, ακουστικά
  • Δωρεάν internet (wi-fi) στο χώρο της μονάδας Τεχνητού Νεφρού
  • Ελαφρύ γεύμα: τοστ, χυμός κατα τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Συνοπτικά :

  • Δυνατότητα έκτακτης συνεδρίας αιμοκάθαρσης οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου.
  • Δωρεάν νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή σε άλλο τμήμα (Παθολογικό, καρδιολογικό, ουρολογικό, ορθοπαιδικό κτλ) της κλινικής (Όλα τα τμήματα της κλινικής στεγάζονται στο ίδιο κτίριο και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε μετακίνηση του αιμοκαθαρόμενου σε περίπτωση νοσηλείας).
  • Διενέργεια χωρίς κανένα κόστος διαγνωστικών και λοιπών   εξετάσεων με ή χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης (Σε περίπτωση μετακίνησης με δικό του μέσο μεταφοράς)
  • Δωρεάν μεταφορά με τα ασθενοφόρα της Κλινικής για άτομα με κινητικά προβλήματα.
  • Στα μέλη της οικογένειας του αιμ/νου παρέχεται δωρεάν νοσηλεία σε οποιοδήποτε τμήμα της Κλινικής (εκτός της ΜΕΘ) καθώς και διενέργεια των εξής διαγνωστικών εξετάσεων (μαγνητική, αξονική) χωρίς κανένα κόστος με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

Η Μονάδα έχει πλήρως αδειοδοτηθεί και έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς .

Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε κάθε συμπολίτη μας ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο χώρο της υγείας με ευθύνη και σεβασμό απέναντι σε κάθε πρόβλημα της υγείας του, ακολουθώντας την ίδια πορεία έπειτα από 55 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της Κλινικής.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2641052084 – 6938616921 – 6977808052

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

Αλέξης Σιάμος 

Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος

 

Φυλλάδιο μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Δείτε και κατεβάστε το φυλλάδιο της Μονάδας τεχνητού νεφρού σε μορφή pdf στο σύνδεσμο:Φυλλάδιο τμήματος τεχνητού νεφρού