Σχεδιασµένα στα πρότυπα των πιο σύγχρονων και αυστηρών διεθνών προδιαγραφών, τα χειρουργεία είναι διαµορφωµένα µε τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ανάπτυξης µικροβίων. Εξοπλισµένα µε µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας, άρτια εκπαιδευµένο νοσηλευτικό προσωπικό και διακεκριµένους χειρουργούς όλων των ειδικοτήτων. Στα χειρουργεία του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου µπορεί να αντιµετωπιστεί όλη η γκάµα της γενικής χειρουργικής.

 

Επίσης έχει αναπτυχθεί τµήµα λαπαροσκοπικής χειρουργικής από εξειδικευµένους χειρουργούς, στο αντικείµενο της «προχωρηµένης» λαπαροσκοπικής χειρουργικής.
Ακόµα υπάρχει τµήµα «one day clinic» χειρουργικής, στο οποίο ο ασθενής αφού πραγµατοποιήσει τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο, χειρουργείται αυθηµερόν και την επόµενη µέρα παίρνει εξιτήριο (κήλες, αιµορροϊδες, βιοψίες, κ.λ.π. ) Η Χειρουργική Κλινική είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διαθέτει 2 αίθουσες χειρουργείων όπου πραγματοποιούνται καθημερινά περιστατικά από όλο το φάσμα της χειρουργικής τόσο της κλασσικής όσο και της λαπαροσκοπικής .Στη Χειρουργική Κλινική πραγματοποιούνται επεμβάσεις όπως:

 

Συνεχής έλεγχος Παλμών

24/7 Φροντίδα Νοσηλείας
Αμέσο Check-In

Επίβλεψη μετά την επέμβαση

Παρατηρήσεις και Πληροφορίες

Καλυψη κόστους
Η κάλυψη των εξόδων σας στη κλινική μας

Με την κλινική να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 2 ασθενοφόρα σε πλήρη ετοιμότητα και το άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό,εγγυόμαστε τη βέλτιστη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Παρακαλείσθε να κλείνετε ραντεβού ή να ενημερώνετε άμεσα για μη έκτακτα περιστατικά για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας.
Παροχες
Παροχες Κλινικης για καθε νοσηλεια
  • Πλήρης ιατρικός έλεγχος κατά την είσοδο του ασθενή στην κλινική από ειδικευμένους ιατρούς με ταυτόχρονη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων στα εργαστήρια μας.
  • Νοσηλεία σε δωμάτια ξενοδοχειακής και νοσοκομειακής υποδομής
  • Διαρκής 24ωρη παρακολούθηση από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.
  • Τακτικές επισκέψεις κάθε 24ωρο νοσηλείας του ασθενή από τους θεράποντες ιατρούς.
  • Φαρμακευτική κάλυψη για κάθε νοσηλευόμενο.
  • Τακτικά γεύματα σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.
  • Παράδοση των εξετάσεων (αντίγραφα) του ιατρικού του φακέλου.  • Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία