Ιδρυση- Ιστορικό Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου

Η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ιδρύθηκε το 1967 και για περισσότερο από 50 χρόνια αποτελεί ένα πρότυπο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο τόσο για το νομό Αιτ/νίας όσο και για την ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων νήσων. Η κλινική στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διαθέτει υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει δυναμικότητα 100 κλινών σε κατηγορίες δωματίων από τρίκλινα έως μονόκλινα και διαθέτουν πλήρη ιατρική και ξενοδοχειακή υποδομή. Η διοίκηση του αποτελείται απο έμπειρα άτομα στο χώρο της υγείας που με προσήλωση υπηρετούν το καθήκον τους εδώ και δεκαετίες(Διαβάστε για τη διοίκηση εδώ).

Τμήματα-κλινικές στο Ιπποκρατειο Ίδρυμα Αγρινίου

Λειτουργούν τα εξής τμήματα στη κλινική μας Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου:

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Χειρουργικό τμήμα Νεφρολογικό Τμήμα
Παθολογικό τμήμα Ουρολογικό τμήμα Καρδιολογικό τμήμα
Ορθοπαιδικό τμήμα Οφθαλμολογικό τμήμα Μαιευτικό / Γυναικολογικό τμήμα

 

Ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Η Γενική κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου και τα τμήματά της είναι ανοιχτή και δέχεται περιστατικά  επέιγοντα και τακτικά 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Διαθέτει 2 ασθενοφόρα για τη μετακίνηση των ασθενών. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Κλινικής του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου λειτουργεί σύγχρονο Μικροβιολογικό εργαστήριο καθώς και Αξονικός και Μαγνητικός Τομογράφος.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση των ασθενών μας η κλινική διαθέτει σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς ασθενείς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ