ΤΜΗΜΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ
 Ο Αξονικός Τομογράφος είναι της εταιρείας SIEMENS , μοντέλο Somatom PLUS-4. Η Αξονική Τομογραφία είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ακτινών Χ, έτσι ώστε να λαμβάνονται εικόνες από εγκάρσιες τομές του σώματος. Εκτελούνται όλες οι αξονικές.

{loadposition myslide1}

ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ 1,5 Tesla
Ο Μαγνητικός Τομογράφος είναι  της εταιρείας SIEMENS , μοντέλο VISION DURA 502-MC. Η Μαγνητική Τομογραφία είναι μια μέθοδος απεικόνισης η οποία δεν χρησιμοποιεί ακτινοβολία με την τεχνολογία των ακτινών Χ, αλλά, ραδιοκύματα και ισχυρά μαγνητικά πεδία, τα οποία με τη βοήθεια Η/Υ παράγουν λεπτομερείς εικόνες του εσωτερικού του σώματος. Εκτελούνται όλες οι μαγνητικές.

{loadposition myslide2}

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ  
Οι υπέρηχοι αποτελούν µια από τις πιο αξιόπιστες, ανώδυνες και οικονοµικές απεικονιστικές µεθόδους. Το µεγάλο τους πλεονέκτηµα είναι ότι ο ασθενής δεν επιβαρύνεται καθόλου µε ακτινοβολία. Ιατρικά µηχανήµατα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευµένοι γιατροί που πραγµατοποιούν και «διαβάζουν» τους υπέρηχους εξασφαλίζουν αξιόπιστα διαγνωστικά αποτελέσµατα.Στο Τµήµα Υπερήχων πραγµατοποιούνται
υπερηχογραφήµατα:
– Άνω και κάτω κοιλίας ( ήπατος, χοληφόρων, παγκρέατος, σπληνός, νεφρών, κύστεως, προστάτη, έσω  γεννητικών οργάνων )
-¨Οσχεου
– Θυροειδούς
– Μαστών
– Καρδιάς
– Triplex αγγείων

{loadposition myslide3}

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ  
Το Σύστημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας είναι της εταιρείας General Electric, μοντέλο LUNAR. Η μέθοδος της μέτρησης οστικής πυκνότητας εφαρμόζεται με την απορρόφηση φωτονίων Χ διπλής ενέργειας.