Συνεργασία με τον Γενικό Χειρουργό με εξειδίκευση στη Τεχνητή Διατροφή κ. Βασίλειο Αλιβιζάτο.

H Γενική Κλινική ″ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ″ συνήψε συνεργασία με τον κ. Βασίλειο Αλιβιζάτο, γενικό χειρουργό με εξειδίκευση στη Τεχνητή Διατροφή.

Ο κ. Αλιβιζάτος κατάγεται από την Κεφαλονιά και ήταν Συντονιστής Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ″Ο Άγιος Ανδρέας″ και Υπεύθυνος της Μονάδας Τεχνητής

Διατροφής.

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μετεκπαιδευτεί στη χειρουργική ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος στο Νοσοκομείο ″Inselspital″ της Βέρνης Ελβετίας, στη Τεχνητή Διατροφή στο Νοσοκομείο ″Hope″ του Μάντσεστερ Μεγάλης Βρετανίας, και στις νέες τεχνικές αποκατάστασης κηλών στο Mechelen Βελγίου.

Ασχολείται ιδιαίτερα με την Τεχνητή Διατροφή (Παρεντερική, Εντερική) σε ασθενείς με χρόνιες κυρίως παθήσεις (π.χ. βαριά εγκεφαλικά επεισόδια, νόσος Parkinson προχωρημένου σταδίου, ανεγχείρητους καρκίνους στόματος, φάρυγγα και οισοφάγου κ.α.) που δεν μπορούν να καταπιούν και να σιτιστούν από το στόμα.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Θεραπευτηρίου ″ΟΛΥΜΠΙΟΝ″ Πατρών, και παρέχει τις υπηρεσίες του στο ″ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ″ κατόπιν ραντεβού.

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 6944.578230